avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... legea 320,indice1
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

legea 320,indice1

va rog din suflet sa imi raspundeti la o intrebare, sotul meu a fost condamnat intr-un dosar de trafic de persoane, cu persoane ce le transorta in cehia la munca, era sofer, a fost condamnat la 4 ani cu executare, dar a facut i an si 2 saptamani acum 5 ani in arest preventiv, el poate beneficia de o astfel de diminuare a pedepsei conform art 320, indice 1? va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:12, 10 Martie 2012
Daca au avut posibilitatea sa invoce dar nu au invocat iar legea 202/2010 era in vigoare nu mai poate invoca cu succes.

Sunt insa procese care dureaza 4 ani in prima instanta.
Am intalnit multe incepute din 2008...
In acestea se poate invoca ca exemplu general.

Altii se aflau in apel in octombrie 2011 si a inceput procesul in 2010 ianuarie si au avut recursul in ianuarie 2012.Si acestia beneficiaza.
Raspunsul avocatului Patrascu a avut in vedere aceste ipoteze juridice exemplificative date de mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 320 indice 1 c.pr.pen. declaratia persoanei acuzate CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Stie cineva daca exista situatii in care anterior momentului de a se aplica art. 320 ind. 1 C.pr. pen., instanta considera ca persoana a fost audiata fara sa ... (vezi toată discuția)
Art.320 ind. 1 c.proc.pen. remus11 remus11 Ce se intampla cu cei care au ramas definitivi in perioada dintre momentul intrarii in vigoare a Mici reforme si momentul aparitiei Deciziei 1470? Practic ar ... (vezi toată discuția)
Se poate cere aplicarea art 320 ind 1 cpp la recurs? ioanapad ioanapad Sotul meu a fost retinut in iulie 2010 in urma unui incident desfasurat in timpul programului de lucru. A fost bodyguard, iar in urma unui conflic la un ... (vezi toată discuția)