avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi

Mâine, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte necesare in vederea angajarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte necesare in vederea angajarii

Buna ziua, cu ce acte trebuie sa vina o persoana in vederea angajarii?
-copile buletin
-copie acte stare civila
-copie certificat nastere copii
-adeverinta sot/sotie pentru deducere copil
-cv
-adeverinta medicala "apt de munca"
-cazier judiciar
-copie acte sudii, calificari, certificari
-copie dupa cartea de munca + adeverinta de la angajatorul precedent

Mai sunt si alte acte pe care trebuie sa le aduca?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: Rodica2011 , utilizator 15:59, 6 Martie 2012
in principiu, acestea sunt documentele solicitate la angajare.
Difera in functie de angajator si de cerintele acestuia.
Unii pot cere si livretul de familie, altii cer si o decizia de incetare a contractului de munca emisa de angajatorul anterior + nota de lichidare; pot cere o adeverinta cu baza de calcul CASS.
Daca doriti sa va angajati, intrebati noul angajator de ce acte are nevoie;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura angajare. CosminMcm CosminMcm Am un Srl nou infiintat, platesc impozit pe venit 3%-microintrprindere. Urmeaza sa angajez, care este procedura exacta, de ce acte am eu nevoie ca si ... (vezi toată discuția)
Acte angajare contract munca adidagger adidagger Buna ziua, Am si eu o intrebare.Doresc sa ma angajez part-time, totul e ok am sustinut interviul toate bune mi-au dat o lista cu actele ce trebuie aduse.Unele ... (vezi toată discuția)
Acte angajare catalynn catalynn ce acte sunt necesare la angajare? (vezi toată discuția)