avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pontaj la o farmacie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pontaj la o farmacie

Buna ziua,
Am si eu o problema farmacistul nu poate parasi farmacia adica lucreaza de L-V 8 ore ep zi dar are program si sambata 4 ore? cum pot sa fac eu pontajul? Eu stiu ca daca lucreaza sambata trebuie sa -i dai un spor la sal + duminica si luni de exemplu liber, farmacista nu poate sa-si ia luni liber pentru ca ar insemna sa inchida farmacia in fiecare luni, cum fac ii platesc ca ore suplimentare orele peste nomalul din luna??cine ma poate ajuta cu pontajul la o farmacie
Cel mai recent răspuns: denisa2011 , utilizator 16:32, 6 Martie 2012
Si daca pontati angajata ore suplimentare efectuate sambata nu e ok deoarece orele suplimentare se efectueaza de luni pana vineri. De asemenea, in acest mod nu respectati repausul saptamanal de 2 zile consecutive pe saptamana. Nu stiu sa existe un pontaj intocmit corect legal, care sa respecte programul de lucru al angajatei. Si eu am firme care au acelasi program cu cel mentionat de dvs, dar le-am recomandat fie ca angajatul sa nu mai vina sambata fie sa il lase duminica + luni liber. In practica probabil ca nu se poate face acest lucru, dar alta varianta nu am gasit....
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
Loredana_84, utilizator
da voi incerca sa gasesc o varianta urata situatiecred ca ma voi duce sa intreb la itm

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore libere Anamaria1313 Anamaria1313 buna ziua, intalnesc urmatorul caz, un angajat lucreaza 8 ore pe zi de marti pana vineri inclusiv. sambata lucreaza 4 ore. pentru acestea primeste spor de ... (vezi toată discuția)
Timpi de lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua, poate cineva sa ma ajute cu o lamurire in ceea ce priveste timpul de lucru in cazul unei farmacii? Sunt angajate 2 asistente de farmacie Doamna ... (vezi toată discuția)
Pontaj cu problema Doina Elena Doina Elena La un supermarket s-a schimbat programul din 8 ore/zi, in 12ore/zi cu 24 h pauza (o zi da una nu). Statul de plata se face cu 8 ore/ zi, adica prezenta: 21 ... (vezi toată discuția)