avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde trebuie sa depun concediul postnatal?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde trebuie sa depun concediul postnatal?

unde trebuie sa depun concediul post natal din perioada 1-15 martie ? cu data de 1 martie contractul meu de munca a incetat.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 17:21, 6 Martie 2012
-la Casa de asigurari de sanatate
@ingeracul.

Dreptul la concediu şi indemnizaţii care s-a născut înainte de expirarea termenului pentru care a fost încheiat contractul individual de muncă,(presupun ca aceasta este situatia dvs,contractul determinat expirat pe 1 martie,in timp ce erati deja in concediu) se achită din bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate.
În vederea preluării în plată din Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate depuneti următoarele acte la casa de asigurări de sănătate:

a) actul legal prin care s-a dispus încetarea raportului de muncă, cu indicarea temeiului legal;(decizie incetare cim)
b) certificatul de concediu
c) copia de pe contractul individual de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu postnatal aryana2012 aryana2012 Buna ziua, Sunt in concediul postnatal si imi expira contractul de munca in data de 31.oct.2012. Am intrat in conceiu prenatal in data de 01.aug.2012 si am ... (vezi toată discuția)
Concediul medical si contract de munca pe perioada determinata elena stan elena stan Sunt angajata la o firma cu contract pe peroada determinata pana la data de 17.08.2009 si am intrat in concediu medical cu inernare in spital pentru o ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatiei de maternitate coraline coraline mai este valabila Ordonanţa de urgenţă nr. 158/2005 in care scrie: Art. 93. - (1) Drepturile la concedii si indemnizatii care s-au nascut anterior ... (vezi toată discuția)