avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie copil retroactiv,gemeni
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie copil retroactiv,gemeni

Buna ziua!In legtura cu indemnizatia retroactiv gemeni ,am primit raspuns negativ de la AJPIS Timis.As dori sa ma adresez instantei de judecata incercand sa ma reprezint singura deoarece nu dispun de onorariul care mi s-a cerut(1500 ron).Ar fi o posibilitate sa ma pot reprezenta singura?
Cel mai recent răspuns: SILVIA HORVATH , Contabil 17:22, 6 Martie 2012
Cu sigurantă vă puteţi adresa singură instantei de judecată. formulând o cerere de chemare în judecată a AJPIS din localitatea dumneavoastră, păentru neacordarea drepturilor cuvenite pentru gemeni! Cu Sigurantă vă veţi reprezenta foarte bine;
Vă doresc mult SUCCES şi BAFTÃ !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un alt proces pentru indemnizatie ccc pentru sarcina gemelara SILVIA HORVATH SILVIA HORVATH Ma numesc Juravete Lacramioara, si la data de 21.11.2006, am nascut 2 fetite gemene cu handicap; In baza dosarului depus la Primaria Timisoara, am primit ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru gemeni - am castigat doua procese, cum imi recuperez banii? simonaaerdoc simonaaerdoc Buna ziua, Am vazut ca subiectul la care eu sper sa primesc un raspuns a mai fost discutat in 12 - 13.01.2012, dar mai eu mai am si alte nelamuriri. Sunt ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie ccc retroactiv (gemeni) timofti_nicoleta timofti_nicoleta Sunt mamica a 2 gemeni nascuti in august 2006; am primit 2 ani indemnizatie pentru cresterea copilului in valoare de 600 RON (adica doar pentru unul); as vrea ... (vezi toată discuția)