avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Copie dosar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Copie dosar

Buna ziua,
Daca doresc o copie a unui dosar(fotocopie nelegalizata) in care am fost parte, ce anume trebuie sa platesc? Nu doresc o copie legalizata a acestuia.
Cel mai recent răspuns: Ramona35 , utilizator 09:31, 12 Martie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere copii xerox acte bin1987 bin1987 Buna ziua ! Am va rog cateva intrebari la Dumneavoastra : Am pierdut un dosar ce continea copii xerox (nelegalizate), simple, ale unor acte ( carte identitate, ... (vezi toată discuția)
Exista.....iar daca da, ce lege imi da dreptul? Sufletdecaine Sufletdecaine Doresc sa obtin trei fotocopii legalizate dintr-un dosar. As dori sa stiu daca se poate iar in cazul unui raspuns afirmativ, ce lege imi da acest drept. (vezi toată discuția)
Trecerea termenului legal ancaconsuela ancaconsuela Buna seara. Am divortat in oct. 2011 si nici pana in ziua de azi n-am fost la judecatorie sa-mi ridic hotararea ramasa definitiva si irevocabila. Mi-as dori sa ... (vezi toată discuția)