Buna seara. Am divortat in oct. 2011 si nici pana in ziua de azi n-am fost la judecatorie sa-mi ridic hotararea ramasa definitiva si irevocabila. Mi-as dori sa stiu daca platesc amenda si la cat se ridica aceasta, si ce acte imi mai sunt necesare in afara actului de identitate si probabil hotararea de divort primita prin posta, acasa. Cu respect si multumiri anticipate....
Va doresc la toti un nou an fericit , mai bun decat cel care tocmai este pe cale sa se sfarseasca si sa fim cu totii sanatosi , din toate punctele de vedere :) La multi ani !!!
Mergeti la arhiva,solicitati legalizarea sentintei respective(sau programarea dosarului pt legalizare daca locuiti in Bucuresti),anexati cerere scrisa,taxa timbru,sentinta in copie,nu platiti nici o amenda,nelegalizarea intr-un anumit termen nu este sanctionata ca si fapta contraventionala.
Sentinta definitiva
yvon
Buna ziua,
in data de 08.06.2011 ar fi 30 de zile de la primirea sentintei de divort (a fost apel). Daca nu se face recurs la ea, in ce conditii pot obtine ... (vezi toată discuția)