avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trecerea termenului legal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Trecerea termenului legal

Buna seara. Am divortat in oct. 2011 si nici pana in ziua de azi n-am fost la judecatorie sa-mi ridic hotararea ramasa definitiva si irevocabila. Mi-as dori sa stiu daca platesc amenda si la cat se ridica aceasta, si ce acte imi mai sunt necesare in afara actului de identitate si probabil hotararea de divort primita prin posta, acasa. Cu respect si multumiri anticipate....
Va doresc la toti un nou an fericit , mai bun decat cel care tocmai este pe cale sa se sfarseasca si sa fim cu totii sanatosi , din toate punctele de vedere :) La multi ani !!!
Cel mai recent răspuns: ancaconsuela , utilizator 20:59, 29 Decembrie 2013
Mergeti la arhiva,solicitati legalizarea sentintei respective(sau programarea dosarului pt legalizare daca locuiti in Bucuresti),anexati cerere scrisa,taxa timbru,sentinta in copie,nu platiti nici o amenda,nelegalizarea intr-un anumit termen nu este sanctionata ca si fapta contraventionala.
Multumesc pentru promtitudine :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin sentinta de divort? cristinica1974 cristinica1974 Concret : divortul s-a pronuntat acum 3 ani si ceva, decizia a fost definitiva si irevocabila; problema este ca aceasta decizie nu a fost trimisa la partile ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort MariaMagdalena24 MariaMagdalena24 Buna ziua , am divortat in anul 2010 dar fiind plecata din tara nu am primit hotararea de divort sau vre-o instiintare , acasa in Ro . Fara hartia care ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva yvon yvon Buna ziua, in data de 08.06.2011 ar fi 30 de zile de la primirea sentintei de divort (a fost apel). Daca nu se face recurs la ea, in ce conditii pot obtine ... (vezi toată discuția)