avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum poti scapa de un angajat care nu-si face treaba si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum poti scapa de un angajat care nu-si face treaba si are un comportament neadecvat

Care este solutia pentru a scapa de un angajat legal si fara dureri de cap atunci cind acesta are un comportament neadecvat functiei pe care o are in societate si refuza sa i se faca inventarul pentru ca asa vrea el?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 6 Martie 2012
Solutia ideala este incetarea raportului de munca cu acordul partilor ... insa din ce relatati dvs cred ca trebuie mers pentru alta modalitate de incetare a raportului de munca (concedierea fie din motive care tin de persoana salariatului , fie din motive care nu tin de persoana salariatului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post LDMUNTEANU LDMUNTEANU Buna ziua, va adresez urmatoarea intrebare: in cadrul unei multinationale se inchide o agentie. In aceste conditii se restructureaza pozitiile. Conform ... (vezi toată discuția)
Cerere demisie farmacist diriginte alynutza_81 alynutza_81 cum trebuie sa formulez cererea de demisie pe care patroana mea mi-a spus sa o fac ?eu ocup functia de farmacist diriginte in cadrul unei farmacii al unui mini ... (vezi toată discuția)
Lider sindical cu probleme Mihai-Daniel Mihai-Daniel Am o speta delicata privind un lider sindical. In urma unor schimbari de structura, o reorganizare in cadrul unei societati cu capital integral de stat un ... (vezi toată discuția)