avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Un camion al firmei s-a rasturnat din cauza poleiului. ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Un camion al firmei s-a rasturnat din cauza poleiului. Daca dau in judecata CNADNR si cer despagubiri am sanse sa castig?

In data de 02.03.2012 un camion al firmei noastre s-a rasturnat din cauza poleiului in apropiere de Pascani pt. ca cei de la drumuri nu au dat cu nimic pe drum . Am proces verbal in care se specifica ca CNADR-ul a fost amendat, deci este vinovat. Intrebarea mea este ca daca ii dau si eu in judecata si cer despagubiri , am castig de cauza?
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 18:26, 6 Martie 2012
Da, puteti si aveti sanse mari de castig

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie csa Mihalca Mihalca Buna ziua . In data de 27.03.2013 , am fost implicat intr-un accident usor ,celalalt participant in trafic fiind vinovat pentru ca a intrat pe contrasens , ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa rovinieta Empire Empire Am primit azi plicul cu vestea buna cum ca m-au prins fara rovinieta undeva in drum spre Pascani, eu locuind in Baia Mare. Problema e ca anul trecut, cand ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in conditii de polei Wollfe Wollfe Buna ziua In dimineata zilei de 02.12.2014 pe DJ 212 la iesirea din Giurgiu spre Constanta, intr-o curba masina a derapat pe un [u]pod de ... (vezi toată discuția)