am divortat in anul 1999 si nu am facut partajul pana acum ,va rog sa-mi spuneti acum partajul la ce valoare se va face?(avem un apartament de impartit )intre timp eu am facut foarte multe inbunatatiri apartamnetului si eu am platit toate taxele (impozit),pentru inbunatatiri am documente.
Va multumesc.
Cereti ca ap sa va fie atribuit si sa-i platiti ca sulta suma X care inseamna 50 % din ap fara imbunatatiri si scazand cat ati platit partea lui din impozit
Puteti sa alegeti procedura medierii pentru a va solutiona partajul. Mediatorul va poate ajuta sa ajungeti la un acord in privinta partajarii. Acordul de mediere va va ajuta sa obtineti, intr-un timp relativ scurt, o hotarare de expedient de la instanta de judedecata competenta, precum si restituirea taxei judiciare de timbru (3%).
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cota parte
omul70
In 2000 am cumparat un apartament, mai bine zis cota de 36/40 din ap. restul de4/40 apartinind unui mostenitor. În perioada 2000-20011 am platit impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Partaj
mavrocordat
buna ziua. sunt divortat si in timpul casatoriei am cumparat impreuna un apartament iar fosta sotie sustine ca are tot dreptul sa-i ramana acest apartament ... (vezi toată discuția)
Partajul
maziliuu
Sunt casatorit de 10 ani si am un copil de 7 ani. Am cumparat impreuna cu sotia mea un apartament dupa casatorie. Datorita unor neintelegeri sotia mea vrea sa ... (vezi toată discuția)