avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte la divort

Azi am prima infatisare de divort+partaj si nu stiu cu ce acte sa ma duc la mine. Trebuie sa mergem cu citatiile?

Am vrut sa intreb pe avocata mea dar cred ca e intr-un alt proces ca nu-mi raspunde, de aia intreb aici.
Cel mai recent răspuns: Avocat Ana-Roxana Alexe , Avocat 19:36, 17 Noiembrie 2008
Cu buletinul doar.

Probabil ca la dosar este deja depus certificatul de casatorie in original (daca nu, luati-l la dumneavoastra) si actele legate de bunuri, daca faceti si partajul.
Actul de identitate plus certificatul de casatorie daca nu este depus deja impreuna cu cererea de divort, si citatia ca sa puteti gasi sala in care aveti procesul si dosarul dvs printre dosarele de pe lista...
va trebuie buletinul si certificatul de casatorie precum si certificatele de nastere ale copiilor,in cazul in care aveti copii minori,si nu ati depus aceste acte impreuna cu actiunea de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, aș dori să vă pun următoarea întrebare, urmează ... Eu68 Eu68 Bună ziua, aș dori să vă pun următoarea întrebare, Urmează sa deschid proces de divorț și partaj ,la partaj îmi trebuie contractul de casă original ... (vezi toată discuția)
Dosar divort doru anghel doru anghel vreau sa depun dosar pt divort zilele astea si vreau sa stiu daca taxa de timbru este tot 39 lei si timbrul juridic de 0.3 lei (divort simplu, fara partaj, ... (vezi toată discuția)
Divort AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Buna ziua, Eu si sotul dorim sa divortam. Locuim in Bragadiru, dar avem buletinele fiecare la parinti acasa. Eu pe sectorul 5, el in Jud Olt. Ne-am ... (vezi toată discuția)