avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, aș dori să vă pun următoarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, aș dori să vă pun următoarea întrebare, Urmează ...

Bună ziua, aș dori să vă pun următoarea întrebare, Urmează sa deschid proces de divorț și partaj ,la partaj îmi trebuie contractul de casă original am doar o copie soțul a ascuns toate actele sub pretextul ca nu mi va da nimic că așa vrea el ,e apartamentul cumpărat împreună de acum 20 de ani iar noi avem 28 de ani de căsătorie împreună plus 2 copii majori deja.am tot auzit ca mi ar trebui contractul original .vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:04, 4 Februarie 2024
Bună ziua ! Prezentați copia și menționați că originalul este la soțul dvoastră.Potrivit art 293 Cod porc civil (1) Când partea învederează că partea adversă deţine un înscris probatoriu, referitor la proces, instanţa poate ordona înfăţişarea lui.

(2) Cererea de înfăţişare va fi admisă, dacă înscrisul este comun părţilor din proces, dacă însăşi partea adversă s-a referit în proces la acest înscris sau dacă, după lege, ea este obligată să înfăţişeze înscrisul.
Îmi trebuie și buletinul lui original ca nu am acces la ele le a ascuns și cetificat de nastere și buletin...
La actele lui personale cum ar fi buletinul și certificatul de naștere nu puteți avea acces, pentru că sunt documente strict personale.
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire sburlea corina sburlea corina Buna seara. Va rog sa ma indrumati cum sa procedez in situatia in care in urma mortii parintilor mei, intai mama si anul acesta tatal, toate actele originale ... (vezi toată discuția)
Data gresita a deciziei de sanctionare AdaPale AdaPale Buna ziua, data gresita pe decizia de sanctionare (nr xx din: data gresita) poate constitui motiv de nulitate a deciziei? Daca problele in apararea mea sunt ... (vezi toată discuția)
Nu mi se da statul de plata Adrian6791 Adrian6791 Cum procedez dacă nu mi se da statul de plata? (vezi toată discuția)