avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde pot face o sesizare impotriva angajatorului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde pot face o sesizare impotriva angajatorului pentru ca nu a platit contributiile obligatorii?

unde pot face un denunt impotriva patronului pentru ca nu mi-a platit contributele la stat drept pentru care nu am dreptul la somaj.exista o anumita perioada pentru denunt de la incetarea activitatii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:42, 7 Martie 2012
Sesizarea autoritatii privitor la faptul ca angajatorul nu se achita de obligatiile contractual asumate ,respectiv nu asigura plata drepturilor salariale negociate si asumate se adreseaza de catre angajat inspectoratului teritorial de munca responsabil
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata retineri angajat albnegru albnegru Buna ziua. Sunt angajat de putina vreme (aproximativ 4 luni) in cadrul unei companii. De la inceputul acestui an, plata salariilor se face cu intarziere ... (vezi toată discuția)
Despre concediere alina240 alina240 Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi daca se poate. Cumnatul meu a lucrat pana de curand la o firma de constructii si din cauza ca i-a intarziat salariul i-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu Alexiarom Alexiarom mi-am dat demisia de la o firma fara a respecta preavizul,iar patronul spune ca nu imi va plati drepturile salariale pe ultima luna.el poate demonstra cu ... (vezi toată discuția)