avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dosar pierdut de arhiva judecatoriei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dosar pierdut de arhiva judecatoriei

buna ziua,
ce pot sa fac in urmatorul caz. am avut un dosar pe rol la jud Racari-Dambovita,
acesta s-a finalizat anul trecut, acum am mers ptr a mi se aplica stampila cu definitiv si irevocabil de catre judecatoria respectiva , iar la arhiva nu mi se gaseste dosarul. in ultimele 3 saptamani am mers aproape zilnic ptr a primi informatii insa raspunsul lor este invariabil: NU GASIM DOSARUL. am vorbit si cu doamna presedinta , spun ca au cautat peste tot insa e de negasit.
eu am nevoie de documentul respectiv , dosarul fiind unul de fond funciar , urmand ca eu sa-mi pot depune actele de proprietate la APIA, ptr a putea beneficia de ajutorul instituiei respective. din pacte sunt in imposibilitatea de a face acest lucru deoarece judecatoria mi-a pierdut dosarul si ma plimba zilnic pe cheltuiala personala fara niciun rezultat.
cui si cum ar trebui sa ma adresez in acest caz ?
unde poate sa dispara un dosar din arhiva judecatoriei?
cine imi suporta mie prejudiciul?
in afara de un raspuns verbal din partea institutiei nu am primit niciun raspuns in scris cu toate ca am transmis solicitarea mea si pe mail. cu atat mai mult, la incercarea mea de a nu ma mai deplasa , am luat legatura telefonic cu institutia, iar aroganta domnului de la celalat capat al telefonului a fost de nedescris, incheindu-se prin inchiderea telefonului la insistenta mea de a intreba ce se intampla.
Cel mai recent răspuns: g2na , utilizator 13:36, 7 Martie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare persoana disparuta de acasa leonard78 leonard78 Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati, ptr ca am o mare problema. Acum doua saptamani, mai exact pe data de 29.06.2015, soacra mea a disparut de acasa. A ... (vezi toată discuția)
Contestatie la proces verbal ContSters132194 ContSters132194 Buna ziua, Va rog frumos sa ma informati unde sa depun contestatie ( plangere) impotriva unui proces-verbal dat de politie. Neg constatarea facuta de agent ... (vezi toată discuția)
Schela de foraj bucuresti - necesar adeverinta 61dan 61dan buna ziua. sunt in situatia in care am nevoie de adeverinta pentru dosarul de pensionare pentru perioada lucrata in anul 1983 la Schela de Foraj Bucuresti. Am ... (vezi toată discuția)