avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

O persoana cu functie de conducere in cadrul unui spital (director financiar contabil) poate beneficia de concediu fara plata? Beneficiaza de prevederile CIM sau CCM la fel ca toti ceilalti salariati, chiar daca are incheiat contract de administrare in care nu este stipulat acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 7 Martie 2012
Concediul fara plata reprezinta o suspendare a CIM. Oricum nu vad impedimente legale legate de CFP. Oricum cererea de CFP trebuie aprobata si de superiorul ierarhic nu?
Contractul de administrare nu intra sub incidenta Codului muncii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata cryingangel cryingangel Buna ziua, As dori cateva lamuriri in legatura cu concediul fara plata pentru motive personale .Am citit codul muncii si contractul colectiv de munca iar art. ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca glicozilata glicozilata Am suspendat contractul de munca pe o perioada de 1 an de zile (din 01.02.2013-01.02.2014.). Lucrez in sanatate intr-un spital la stat. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata fortat gmalberto1973 gmalberto1973 Sunt beneficiar de insertie crestere copil pana in luna iulie 2014. Pot fi trimis in concediu fara plata in luna ianuarie 2014,fara acordul meu? Mai pe scurt ... (vezi toată discuția)