avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... agent de asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

agent de asigurare

Un agent de asigurare, pers. juridica, poate incheia R.C.A.+CASCO cu un asigurator si, asigurare de calatorie +polite de asigurare pentru accidente de munca cu un alt asigurator?



Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 15:08, 7 Martie 2012
Numai daca este agent al unui broker de asigurari care va da dreptul de a lucra cu toate societatile de asigurari. In cazul in care aveti cod RAF alocat la o singura societate de asigurari, nu puteti emite polite si la alta societate.
Doar daca acea persoana activeaza in cadrul unui broker de asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul de agent de asigurari mikky_9 mikky_9 As dori sa stiu daca urmez un training la o companie,in domeniul asigurarilor de viata,in situatia in care dupa o perioada de proba vreau sa ma retrag sau sa ... (vezi toată discuția)
Cod raf CAMY_3 CAMY_3 Buna ziua! As dori sa stiu daca este legal ca un agent in asigurari sa lucreze fara cod raf, ci doar cu nr de inregistrare.Este posibil asa ceva? va multumesc! (vezi toată discuția)
Calificare csa si pt activitate temporara (ex, incheiere asigurari sanatate /2012)? dona77 dona77 Legat de subiectul asigurarilor de sanatate mult dezbatut, as mai avea de clarificat problema principala semnalata de CSA (Comisia de Supraveghere a ... (vezi toată discuția)