Sora mea in varsta de 26 de ani,a luat acum 4 luni o masina de spalat, in rate, de la un magazin de electrocasnice din Bacau.Din pacate pe data de 25 ianuarie,anul acesta,ea a decedat de leucemie,in cadrul unui spital din Iasi.Mentionez ca pana pe data de 6 ianuarie, cand a fost diagnosticata si internata in spital cu aceasta boala, nu a mai avut probleme de sanatate.Cand a facut acea rata,a facut-o fara giranti,i s-a facut o asigurare la o firma agreata de acea firma de electrocasnice.Am fost la firma sa intreb ce facem cu ratele, daca ea a decedat; mi s-a spus sa aduc certificatul de deces,biletul de iesire din spital si fisa de la medicul de familie.I-am adus actele de care avea nevoie,dar m-au sunat de la firma de asigurari sa-mi spuna ca in fisa medicala nu apare si anul 2011,cea ce era si normal ca nu a fost nevoie sa se duca,nu a fost bolnava.Totusi am fost la medicul de familie si am luat o adeverinta, in care se stipuleaza clar ca nu a fost in evidentele anului 2011 cu vreo boala,si am dus-o la acel magazin de unde s-a luat produsul.Surpriza,am sunat astazi la firma de asigurari sa vad ce se mai intampla cu ratele, le mai platesc sau nu,cei de acolo mi-au spus ca inca nu au primit adeverinta,eu am dus acea adeverinta acum o saptamana,ii sun pe cei de la magazin si imi spun ca au trimis adeverinta.Stau si ma intreb: cine minte, de ce sa tergiverseaza atata? Sora mea a murit de leucemie nu de apendicita,as fi vrut sa platesc in continuare rata dar sa fie ea in viata.Ce se intampla daca nu platesc ratele,cei de la firma de la care s-a luat produsul trimit in continuare notificari de plata,neluind deloc in seama faptul ca ea a decedat.