avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antena vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antena vecinului

Buna ziua.Am si eu o problema.De curand am terminat de construit casa la rosu Langa casa, in curtea vecinului meu se afla o antena aplasata pe o teava din fier la o inaltime de aproximativ 10-12m de sol.Teava mai este ancorata doar in 2 locuri si sta sa cada pe acoperisul meu,fiind destul de inclinata.Am fost sa vorbesc cu vecinul , sa-i spun sa o ancoreze mai bine dar nu vrea,pur si simplu.Intrebarea mea este: Daca prin absurd teava de fier cu antena imi cade pe casa,vecinul meu poate fi tras la raspundere?Mentionez ca,eu nu am facut inca asigurarea pe casa deoarece abia am terminat-o ,urmand ca la sfarsitul lunii sa-i faca receptia proiectantul.
Cel mai recent răspuns: dome , utilizator 10:40, 9 Martie 2012
poate fi chemat in judecata - printr-o actiune in pretentii civine, in vederea acoperirii prejudiciului :)
ms mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am asupra casei mele? crisluana crisluana Buna ziua.Am o problema cu vecinii.Am cumparat casa acum 10 ani si nu am reparat sau modificat exteriorul la ea si nici nu am locuit in ea decat din februarie ... (vezi toată discuția)
Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperisul blocului andreiSRR andreiSRR Sunt proprietar intr-un bloc cu asociatie de proprietari. Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperis pentru o vizibilitate mult mai buna a cerului. ... (vezi toată discuția)
Imobil avariat în urma unor lucrări de tip santier Srbjk Srbjk Bună ziua! Ma confrunt cu un vecin problematic. Long story short : Vecinul de deasupra mea s-a apucat de șantier la el în casa (de la scos gresia/ ... (vezi toată discuția)