am nevoie de 3 zile de cfs, din data de 14.03 pana in data de 16.03. angajatorul nu vrea sa-mi primeasca cererea de cfs pe motiv ca nu este depusa cu o luna in avans. ce pot face ca cererea sa-mi fie totusi luata in considerare si inregistrata la secretariat?
Asa ceva trebuie specificat in regulamentul intern al angajatorului ... potrvit art.242 C.mun., regulamentul intern cuprinde cel putin urmatoarele categorii de dispozitii:
a) reguli privind protectia, igiena si securitatea in munca in cadrul unitatii;
b) reguli privind respectarea principiului nediscriminarii si al inlaturarii oricarei forme de incalcare a demnitatii;
c) drepturile si obligatiile angajatorului si ale salariatilor; d) procedura de solutionare a cererilor sau a reclamatiilor individuale ale salariatilor;
....
In lipsa unei astfel de prevederi, atunci cererea de concediu fara plata se poate depune cel mai tarziu cu o zi inainte ...
N-am auzit de astfel de bazaconie iertat fie-mi limbajul. Cum cu o luna inainte? Ar trebui sa v-o primeasca si refuzul ar trebui sa fie legal justificat. Atentie orice hartie trebuie primita si raspunsul la ea trebuie sa fie justificat legal.
Exista o astfel de posibilitate , numai daca asa ceva este cuprins in Regulamentul Intern al angajatorului ... nimeni nu-i poate interzice sa prevada asa ceva in regulamentul intern ...
Roi
carpaho
Regulamntul de ordine interiara este gresit ca denumire trebuie sa revizuim si sa il redenumim Regulament Intern?
Ni s-a facut observatie ca nu suntem in ... (vezi toată discuția)