avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... comunicare hotarare penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

comunicare hotarare penala

buna ziua!mi-a venit prin posta hotararea penala in care scrie ca am de platit 2200lei cheltuieri judiciare catre stat.
Unde trebuie sa platesc aceasta suma?IN CAT TIMP TREBUIE SA ACHIT ACEASTA SUMA?
VA ROG SA MA AJUTATI!
Cel mai recent răspuns: floricica1 , utilizator 19:02, 10 Martie 2012
In principiu o sa platiti la Trezoreria de domiciliu. Chiar daca nu aveti atatia bani platiti cat aveti, apoi in timp, cand mai strangeti o anumita mai platiti si tot asa.

pai acea hotarare este definitiva ?
nu a fost atacata ?
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa continuati dicutia privind cheltuielile judiciare aici si de a nu mai deschide un alt topic cu acelasi subiect ( pct.3.3 din Regulament)
Aveti posibilitatea sa continuati discutia folosind optiunea " Raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
floricica1 a scris:

Buna ziua,am primit in posta un plic care cuprinde o cheltuiala judiciara de 2200 lei si o perioada de inchisoare cu suspendare de 8 luni,pe care o voi plati asa cum am inteles de la alti colegi la trezorerie.
Ideea este ca nu stiu care este timpul in care pot achita.
Va multumesc

am vb cu avocatul si a zis ca soutia s-a dat in comun ,nu individual,asadar cum bani nu am sa platesc un avocat ,dansul mi-a sugerat sa achit si sa ramana asa,caci e posibil ca peste 1 an sau 2 sa mi se dea acelasi verdict.
ca o sa o platesc la trezorerie am inteles,preocuparea mare este in cat timp am voie sa o achit?
normal ca incep sa platesc cat de putin,ideea este care ar fi termenul limita,eu nu sunt in domeniu si ma tem sa nu am alte probleme.
unde este legea care ma trimite la acest termen de plata ca sa vad cat timp am sa pot achita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala+cheltuieli judiciare neplatite Elizar68 Elizar68 Buna ziua, Daca am o amenda penala de 6000 lei si o platesc pana la expirarea termenului de 3 luni de la ramanerea definitiva a hotararii (sau de la ... (vezi toată discuția)
Nemultumita de serviciile avocatului- pot obtine restituirea onorariului? LORINTZ LORINTZ mai pot recupera banii dela avocatul meu,dati inca de la inceput pt inceperea succesiunii?nu sunt multumita..ce pot face?as dori un alt avocat..ce-i de facut? (vezi toată discuția)
Renuntare la serviciile avocatului cristimunteanu cristimunteanu Buna ziua. Ma intreseaza sa renunt la un avocat pe care l-am angajat si deja platit pentru un proces civil. Cele doua intrebari sunt: in ce conditii am dreptul ... (vezi toată discuția)