avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rejudecare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rejudecare

prin cererea initiala reclamantul a solicitat anularea a doua contracte de vanzare - cumparare. procesul a fost judecat in fond, apel si recurs. in recurs instanta a decis mentinerea contractului initial insa a dispus casarea pentru a se verifica conditiile de valabilitate ale celui de-al doilea contract. cauza a fost judecata dupa casare, cererea reclamantului fiind respinsa, iar hotararea fiind data cu recurs. reclamantul a formulat recurs si a solicitat recalificarea caii de atac in apel, intrucat in primul ciclu procesual a beneficiat de 2 grade de jurisdictie: apel si recurs.
mentionez ca valoarea celui de-al doilea contract este de 65.000 lei.
imi putei indica va rog calea de atac corecta.
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 18:48, 7 Martie 2012
Recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la recurs?  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, am o situatie foarte interesnta intr-un dosar de revendicare imobiliara pe drept comun. Eu apar chiriasul care a cumparat si el de vreo 9 ani si se ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie concediere, rejudecare ctynn ctynn Care sunt motivele rejudecarii in cazul litigiilor de munca? (vezi toată discuția)
Rejudecare prima zi infatisare eugen82 eugen82 Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: O hotarire de fond a fost respinsa pentru autoritate de lucru judecat (exceptie invocata de pirit) , Instanta de ... (vezi toată discuția)