avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare referent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare referent

Anul trecut in luna mai am sustinut examen pentru ocuparea functiei de referent
in cadrul Serviciului Public Local de Evidenta Persoanei.Desi aveam 13 ani vechime pe cartea de munca
am fost de acord sa fiu incadrata cu salariul minim pe economie deoarece mi s-a promis ca din trei in trei luni
acesta se va mari si incet incet voi ajunge pe treapta corespunzatoare vechimii,lucru care bineinteles nu s-a intimplat.
Colac peste pupaza de luna trecuta a mai fost angajata o fata care are salariul aproape dublu fata de al meu.
Ce pasi trebuie sa fac sa ajung pe aceiasi treapta cu nou angajata, mentionez ca la Primarie nu avem secretar care sa ma
invete ce pot face iar sefa serviciului este paralela cu tot.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: florin.a , utilizator 18:30, 17 Noiembrie 2008
Promovarea personalului contractual in anul 2008, in conditiile legii, se poate face numai pe un post vacant de natura celui pe care urmeaza sa fie promovata persoana, cu exceptia persoanelor incadrate pe posturi unice, prevazute in statul de functii, cu incadrarea in nivelul alocatiilor bugetare aprobate pentru cheltuielile cu salariile.
Promovarea in conditiile legii a persoanelor incadrate pe functia de debutant, a persoanelor incadrate pe posturi unice, precum si a celor care au absolvit studii de nivel superior intr-un domeniu care sa cuprinda activitatea respectiva se face prin transformarea postului pe care acestea sunt incadrate intr-un post de nivel superior.

Promovarea personalului contractual are loc dupa aceleasi reguli de vechime atat pe un post cu un grad profesional superior, treapta profesionala superioara sau functie de conducere – 1 an, cu exceptia promovarii din gradul debutant in gradul asistent unde sunt necesar cel mult 6 luni.

multumesc pentru raspuns elis, eu indeplinesc functia de referent de grad 3 si eram interesat de procedura care trebuie urmata sa pot fi promovat mai rapid, mentionez ca am o vechime de 13 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare buiavasi buiavasi sunt absolventa a unei facultatati curs id, mentinez ca lucrez in administratia publica locala, intr-o institutie publica, personal contractual salarizat cf og ... (vezi toată discuția)
Provovare pe post sanda1956 sanda1956 care sunt conditiile de promovare a personalului contractual de treapta I la IA, studii medii (vezi toată discuția)
Promovare validunca validunca am o vechime de 15 ani de referent si 2 ani in economist II, pot sa promovez in economist IA? avand vechimea necesara pentru a promova in aceasta ... (vezi toată discuția)