avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca este ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca este inselaciune sau nu....

s-a spart vibrochenul la un motor de masina renault master 2004 si nu am gasit vibrochen singur decit motorul cu tot, acesta gasindul la o firma din comuna garoafa sat bizighesti judetul focsani am cumparat motorul cu suma de 6500 lei ron [2000 de lei pe fact. iar restul de suma pe chitanta de mina] motorul la-m luat pe garantie de o luna de zile daca este defect adica daca curge ulei se opreste in timpul mersului sal aduc inapoi ca-mi da bani,am chemat un mecanic sa-mil monteze si acesta era defect [ curge ulei ,are un zgomot ciudat ,si se opreste in timpul mersului] am fost si la rar cu el si acesta nu poate fi inscris deoarece este din 2001 si are euro 2 , am incercat pe cale amiabila sa scot bani de la el dar a spus sa -ma spal cu el pe cap sau sa-mi opreasca din bani pt ca iam folosit motorul. sa-mi spuna si mie cineva ce este de facut ce trebuie sa fac , cum sa actionez in istanta ,cam cit mar costa deschiderea si onorariul avocatului si daca as avea cistig de cauza, va multumesc
stefan_constanta@yahoo.com
Ultima modificare: Luni, 17 Noiembrie 2008
stefan_constanta, utilizator
daca ma puteti ajuta in rezolvarea cazului in care sa aibe si un final fericit imi puteti lasa un nr de telefon pt a lua legatura ,imi puteti trimite un email la
adresa stefan_constanta@yahoo.com
Va multumesc,

motorul a fost cumparat de la o firma de dezmenbrari de masini iar eu am cumparat motorul pe firma

eu prestez servici de transport el mia spus sai dau o parte din bani pt ca iam folosit motorul ,dar eu nu am putut circula cu acesta masina [ o luna de zile] pina cind am gasit un vibrochen la alta firma de la cosereni judetul focsani la care si acesta a spus ca cum am ajuns sa iau de la el ca este un inselator nu vreau sa folosesc expresia pe care a folosito

:offtopic: Va avertizez ca aveti butonul editeaza la indemana. Nu mai postati topic dupa topic.
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2008
Gabriela Mihai, Avocat
stefan_constanta a scris:

AS MAI AVEA O INTREBARE DACA NU VA SUPARATI ..
Cind sa luat motorul sa intocmit o factura de 2000 lei ron iar pe restul din suma [4500 lei ron ] nu sa intocmit factura aceata suma urmind dupa expirarea perioadei de garantie ,
se poate acesta numi o frauda ,daca da ma pot adresa serviciul de investigare a fraudelor din focsani
nu l-am luat de la particular ,respectivul are o firma de dezmenbrari masini firma se numeste sc PAN JUNIOR 2001 SRL sa intocmit factura de 2000 lei ron iar pe restul de bani adica pe 4500 lei ron sa intocmit o chitanta de mina specificinduse ca dupa perioada de 1 luna de garantie sa intocmeasca factura pe restul de bani[4500 lei]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselat de avocat MarianSV MarianSV Ma numesc T. Marian si un anume domn avocat T.D. incearca sa ma insele.Lucrurile stau cam asa: mi s-a deschis un dosar penal pentru o infractiune la volan ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recuperez masina? furt, inselaciune, abuz de incredere. percutionistul percutionistul In urma cu o luna si jumatate; am hotarit cu familia sa vindem masina personala, un superb Mercedes E 270 Elegance din 2005, inmatriculat pe Bulgaria, cu suma ... (vezi toată discuția)
Masina stricata de cei de la service AlinaRawstern AlinaRawstern Buna ziua , in DATa de 7.10.2019 am prezentat masina de la firma în service deoarece nu mai tragea si nu ma mai lasa sa accelerez , dupa ce au fost facute ... (vezi toată discuția)