avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare ong - Document emis gresit de MJ la ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare ong - Document emis gresit de MJ la rezervare

Vrem sa infiintam o asociatie. Am trimis la MJ Cererea de rezervare denumire, inca in luna oct. 2011. Raspunsul lor a venit pe 29 ianuarie 2012, dar cu mici erori :
- numele solicatantului este scris gresit
- prescurtarea este gresit ( in loc de ADL au scris ADR )

Intrebare :
- necesita corecturi, daca da, unde trebuie sa apelam

sau

- se se poate depune si asa actele la TRIBUL ?

Cu respect,
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2012
docesil, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:45, 8 Martie 2012
Nu puteti depune asa, cu acele diferente (greseli). Mai solicitati odata rezervarea denumirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare rezervare denumire roxanatucudean roxanatucudean am primit rezervarea denumirii, de la serviciul de comunicare si rel. publice al min. justiei, insa e gresita. se poate face o rectificare? care este procedura? (vezi toată discuția)
Infiintarea unei asociatii a crescatorilor de taurine paulprotopopescu paulprotopopescu ce trbuie sa fac pentru a infiinta o asociatie a crescatorilor de taurine? (vezi toată discuția)
Rezervare nume partid mircea2010 mircea2010 Sunt interesat de conditiile si procedurile pentru rezervarea denumirii si procedura inregistrarii unui partid! Nu stiu daca am ales categoria si forumul ... (vezi toată discuția)