avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită debitor executat silit
Discuție deschisă în Executare silită

debitor executat silit

trei frati fiind mostenitori a unei case in procent 1/2, iar cealalta jumatate este a matusei lor. Fratii au castigat in instanta dreptul de a cumpara casa platind sulta matusei lor, in mai anul trecut au primit hotararea judecatoreasca irevocabila(de care aveau nevoie pentru a putea scoate credit de la banca),dar peste doua saptamani matusa lor a apelat la un executor judecatoresc. Abia acum am aflat ca au fost patru licitatii,fratii neprimind nicio instiintare. Casa a fost evaluata la 30000 de eurosi s-a vandut la pretul de 12000, ei fiind chemati sa semneze contractul. Intrebarea mea ar fi daca ei sunt obligati sa semneze si daca ei pot fi dati afara ? Daca exista vreo cale de atac impotriva matusii ca altfel ei au ramas si fara casa si fara bani! Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Partaj Constantin Iulian Voicu Constantin Iulian Voicu Buna ziua. sun i trun proces de partaj, an avut doua proprietati la care sa impartit jumate jumate. una din proprietati sa vandut la licitatie cu suma de ... (vezi toată discuția)
Mostenire copil din prima casatorie ContSters35940 ContSters35940 Am si eu o rugaminte daca poate sa ma lamureasca cineva,sotul matusii mele a decedat iar la succesiune a venit si fata din prima casatorie ea urmand sa ... (vezi toată discuția)
Nu pot plati sulta - ce se va intampla? spiridon vasilica spiridon vasilica Am terminat cu procesul de partaj,a trecut si perioada de apel, zilele trec cu repeziciune iar eu nu am de unde plati ,fostului sot ,sulta in proportie de 20% ... (vezi toată discuția)