avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fals contract de munca, facut de nu se stie cine ! Ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fals contract de munca, facut de nu se stie cine ! Ce se mai poate face? Pareri ?

In urma unor reclamatii ,privind un contract de munca Fals. Fostul angajat sustine ca nu el a semnat contractul de munca,,rubrica angajat,,
Patronul sustine ca nu a semnat pentru si in locul angajatului.
Politia trimite spre expertiza grafologica.
Rezultat :
Pe contractul individual de munca, nu este semnatura fostului angajat.
Dar nici a patronului.
Ce poate face politia in acest caz. ? Patronul sustine ca angajatul a semnat. Angajatul ca nu a semnat.
Expertiza ? scrie ca nu angajatul.. Atunci cine... Care si ce ar trebuii sa faca politia si parchetul in acest caz ?-- Mai ar fii si alte contracte de munca in aceiasi situatie dar politia spune ca nu le poate verifica si nici nu poate cere patronului sa le aduca.
Deoarece nu sunt si alte reclamatii .Pentru fals. Ar mai fii si alte documente false (state de plata si alte contracte de munca) dar politia spune ca nu are sesizari.
-- Cum este considerat acest contract de munca in speta civila ?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 8 Martie 2012
Sunt necesare mai multe informatii, referitor la:
1. Fostul salariat a incetat CIM si a plecat din firma? sau a reclamat conditiile in care acest contract a fost incheiat?
2. Daca angajatul nu recunoaste acets contract, in ce masura il afecteaza pe el?
Au fost situatii in care "cineva" de la resurse umane, nu i-au incetat CIM unui fost salariat la data la care acesta a plecat din firma, si acest "cineva" a redirectionat banii, intrucat drepturile se plateau prin virament in contul bancar al unui anume beneficiar.
??!!
Acel c.i.m. este valabil atata timp cat nu a fost anulat de catre o instanta de judecata .. salariatul va trebui sa introduca o actiune in constatarea nulitatii c.i.m. ... la actiune va atasa si expertiza grafoscopica facuta de catre Politie din care reiese ca nu este semnatura salariatului ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politistul de caz mi-a comunicat verbal...nici eu politist nici procurorul nu stim ce masura sa luam in acest caz ! dorudoru dorudoru In urma unor reclamatii facute de un fost angajat ,privind un contract de munca Fals. angajatul sustine ca nu el a semnat contractul de munca,,rubrica ... (vezi toată discuția)
Daca se minte intr-o declaratie data in fata politiei ... ce se intampla ? fals uz de fals ? nimeni vinovat ! doderosandro doderosandro Un angajator a fost reclamat politiei-parchetului,pentru falsificarea unor documente: Contracte de munca, state de plata,incetare contract de munca. Se face ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa pe cm Melissa61 Melissa61 Am fost angajata intr-o institutie si desi am cerut de nenumarate ori contr. de munca, mi-a fost refuzat acest drept. La insistentele mele mi s-a dat o copie ... (vezi toată discuția)