avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politistul de caz mi-a comunicat verbal...Nici eu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politistul de caz mi-a comunicat verbal...Nici eu politist nici procurorul nu stim ce masura sa luam in acest caz !

In urma unor reclamatii facute de un fost angajat ,privind un contract de munca Fals. angajatul sustine ca nu el a semnat contractul de munca,,rubrica angajat,,
Patronul sustine ca nu a semnat el pentru si in locul angajatului.
Politia trimite spre expertiza grafologica.
Rezultat experizei
1 ). Nu este semnatura fostului angajat. la rubrica angajat.
2 ).Dar nici a patronului. Ce poate face politia in acest caz. ?
Patronul sustine ca angajatul a semnat.
Angajatul ca nu a semnat.
Expertiza scrie clar ca nu angajatul.. Atunci cine...
Care si ce ar trebuii sa faca politia si parchetul in acest caz ?--
Mai ar fii si alte contracte de munca in aceiasi situatie dar politia spune ca nu le poate verifica si nici nu poate cere patronului sa le aduca.
Deoarece nu sunt si alte reclamatii .Pentru fals

Politistul de caz mia spus ca atat el cat si procurorul nu stiu ce sa faca......

:stunned: =D>
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: benga112 , utilizator 07:59, 9 Martie 2012
nu pot face nimic. expertiza grafologica nu arata intotdeauna persoana vinovata din motive ce tin de specificul semnaturii efectuate (exista tratate in acest sens) insa ceea ce arata cu o marja de certitudine rezonabila este daca semnatura apartine sau nu persoanei indicate.
in acest caz, vor avea un dosar cu AN si asa va ramine pina cind il vor inchide din lipsa de probe.
Se poate ca intr-o firma privata,angajatul care a fost mintit si pacalit de patron ca ia facut contract de munca pentru 8 ore/zi- Afla atunci cand este dat afara ca a avut contract de munca pentru 4 ore/zi. Cine putea face aceast contract patronul sau angajatul? Are vre-o raspundere patronul ca in firma administrata de el sa intamplat acest fals ? Ca patronul nu spune ca acest contract a fost facut de cel ce se ocupa de relatia cu itm..Este altceva. Probabil se doreste a pacalii. Politia parchetul nu poate extinde cercetarile?
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Angajatul cand a semnat contractul de munca a nu a solicitat punerea la dispozitie a unui exemplar al documentului?
Cat timp a trecut de la semnarea documentului pana la intreruperea colaborarii?
Se presupune ca la momentul incheierii contractului de munca partile au negociat un salariu;in perioda scursa intre incheierea raportului juridic si incetarea colaborarii ,angajatul nu a constatat ca drepturile salariale sunt mai mici decat cele convenite pentru program de 8 h/zi?
Agajatul a cerut mereu o copie a cotractului de munca. Da patronul spunea sa nu o intereseze ca patronul a facut totul bine. In acest timp angajatul a primit o adeverinta pentru mediul de familie.Fara data si neinregistrata in registrul de iesiri al firmei.Atunci si-a dat sema ca este ceva in neregula. A solicitat patronului sa vada contractul de munca.Contract ce angajata nu -l vazuse nicidata. Atunci patronul ia spus verbal ca ia fost facut contract de munca pentru 4 ore/zi. Si de aici a inceput totul.In tot acest timp patronul nu adat fluturasi pentru salarii si nici nu arata la nici un angajat statele de plata. Absolut toate acesta erau semnate de nu se stie cine. Cert este ca sa efectuat o singura expertiza grafologica. Sa constatat ca: Semnatura nu apartine angajatei sar nici a patronului. Patronul sustine cu tarie ca angajata a semnat de luare la cunostiinta.Angajata sustine ca nu a semnat cim. Expertiza scrie clar ca: Nu este semnatura angajatei. Politia si procurorul de caz nu stiu ce sa faca....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals contract de munca, facut de nu se stie cine ! ce se mai poate face? pareri ? dorudoru dorudoru In urma unor reclamatii ,privind un contract de munca Fals. Fostul angajat sustine ca nu el a semnat contractul de munca,,rubrica angajat,, Patronul ... (vezi toată discuția)
Despagubiri daune litigiu de munca- art.55 lit.b (acordul partilor ) benga112 benga112 Un patron desface banditeste contractul de munca unui angajat conform art.55 lit.b (acordul partilor ) codul muncii Totul a inceput pe 25.05.2011. ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafologica, nelamurire BodoFBI BodoFBI buna ziua, as dori sa aflu daca se poate face expertiza grafologica pe o copie a unui contract individual de munca care este fals, deci nu exista un original ... (vezi toată discuția)