am cumparat o masina de la un prieten inca nu am transcris o pe mine ,am fost la kaufland, in parcare mi a fost lovita masina . avenit politia a facut constatarea ,vinovatul mi a dat asigurarea.am fost la asigurari si am nevoie de o procura de la cel de la care am cumparat masina .vinzatorul a plecat intre timp in spania si nu pot sa mai dau de el ,asigurarea nu vrea sa mi repare masina pina nu am procura ce pot sa fac #-o
Faceti dovada proprietatii cu actul de vanzare-cumparare. Daca nici asa nu accepta acordarea despagubirilor trebuie sa luati legatura cu fostul proprietar si va poate trimite o procura de acolo (prin posta).
In baza actului de proprietate(vanz/cump), deschideti dosarul de dauna, prin depunerea documentului de avizare, in calitate de proprietar al masinii.Urmeaza a continua procedurile dupa primirea procurii de la vanzator prin posta sau daca radierea-inscrierea este in derulare , dovediti acest lucru prin documente.
Despagubire totala
simimario
Am cumparat o masina adusa din spania si am facut contract de vanzare cumparare aici in Romania dupa care l-a o saptamana masina mea care era stationata a fost ... (vezi toată discuția)