avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurari

am cumparat o masina de la un prieten inca nu am transcris o pe mine ,am fost la kaufland, in parcare mi a fost lovita masina . avenit politia a facut constatarea ,vinovatul mi a dat asigurarea.am fost la asigurari si am nevoie de o procura de la cel de la care am cumparat masina .vinzatorul a plecat intre timp in spania si nu pot sa mai dau de el ,asigurarea nu vrea sa mi repare masina pina nu am procura ce pot sa fac #-o
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 21:44, 8 Martie 2012
Faceti dovada proprietatii cu actul de vanzare-cumparare. Daca nici asa nu accepta acordarea despagubirilor trebuie sa luati legatura cu fostul proprietar si va poate trimite o procura de acolo (prin posta).
In baza actului de proprietate(vanz/cump), deschideti dosarul de dauna, prin depunerea documentului de avizare, in calitate de proprietar al masinii.Urmeaza a continua procedurile dupa primirea procurii de la vanzator prin posta sau daca radierea-inscrierea este in derulare , dovediti acest lucru prin documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune de vanzare cumparare din 2008 nefinalizata pina la data actuala COMAN IULIAN COMAN IULIAN Buna ziua, Am o promisiune bilaterala de vanzare cumparare din 2008 a unui teren extravilan facuta de tatal meu care a decedat in 2018. La obiectul ... (vezi toată discuția)
Despagubire totala simimario simimario Am cumparat o masina adusa din spania si am facut contract de vanzare cumparare aici in Romania dupa care l-a o saptamana masina mea care era stationata a fost ... (vezi toată discuția)
Actul de vânzare-cumpãrare silvestrupatrascu silvestrupatrascu Se poate încheia un act de vânzare-cumpărare a unei mașini dacă vânzătorul nu este de față la notariat (este în străinătate) însă este de ... (vezi toată discuția)