avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Preaviz in timpul concediului pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Preaviz in timpul concediului pentru cresterea copilului

BUNA ZIUA.in acest moment sunt in concediu pentru cresterea coplilului pana la data de 15 iunie 2010.firma la care lucrez a depus in instanta cerere de intrare in insolventa iar tribunalul a numit o firma care sa se ocupe de aacest lucru.Astazi am primit o decizie prin care sunt inbformata ca deoarece firma a intrat in insolventa incepand cu data de 05.03.2010 sunt in preaviz 20 de zile.intrebarea mea este daca in aceasta perioada de preaviz eu o sa fiu platita de firma chiar daca sunt in concediu pt cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:25, 9 Martie 2012
ma scuzati am vrut sa zic 2012
1. Pe perioada de preaviz trebuie sa mergeti la program si sa fiti platita ori nu puteti sa faceti asta deoarece sunteti in CCC.

2. In aceasta situatie consider ca puteti fi concediata fara preaviz.

3. Imediat dupa concediere sa va inregistrati la Agentia de Somaj pentru ca dupa terminarea CCC sa puteti beneficia de indemnizatie de somaj.
Este o problema complexa ... intrucat incetarea raportului de munca , implica si incetarea suspendarii c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic si concediu medical annapop111 annapop111 Buna ziua, Sunt in concediu de ingrijire copil pe perioada de 2 ani, concediu care expira in 22 februarie 2014; firma la care sunt angajata este in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal in timpul preavizului MariaBB MariaBB Buna ziua, Tocmai am primit preaviz de concediere, iar eu in 29 intru legal in concediu de prenatal( cele 63 de zile). Intrebarea mea este imi pot lua ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului individual de munca rodica_rdc rodica_rdc Buna ziua,tocmai am primit o decizie de incetare a contractului individual de munca si nu prea sunt in clar daca e legala sau nu.Mentionez ca momentan sunt in ... (vezi toată discuția)