avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolare tevi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolare tevi

Buna ziua,

Am izolat tevile in apartamentul nostru si ne-am montat centrala termica, in octombrie anul trecut, la momentul respectiv cei de la asociatie ne-au zis, ca indiferent daca sunt izolate sau nu tevile platim cota parte pt incalzire (suma destul de mare, peste 100 de lei lunar).
Acum firma care citeste repartitoarele si care calculeaza plata conf cotei parte ne-a zis, ca este o noua reglementare legala, ca in cazul in care sunt izolate tevile se va scade din cota parte la incalzire in baza unei cereri, din nefericire nu gasesc aceasta reglemantare, va rog sa ma ajutati! Intr-adevar este o noua reglematare? Care este aceasta?

Multumesc,
H
Cel mai recent răspuns: ani_m , utilizator 12:28, 17 Martie 2012
eu am facut doar o cerere catre asociatie sa-mi recalculeze toata suma de plata pt. sezonul rece. Am scris ca am tevile izolate, si am rugat sa se faca recalcularea...Acum astept sa vedem ce se afiseaza...Noua asociatia ne face calcul la cota parte, probabil ca tot asociatia, in baza cererii mele, o trimite mai departe firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tevi incalzire izolate! Soldatuluniversal Soldatuluniversal Buna seara, am si eu o nelamurire si anume : am centrala de apartament iar tevile de incalzire care trec prin apartament le am izolat dupa care am facut gheu ... (vezi toată discuția)
Calcul energie termica apt cu tevi izolate tudorpaula tudorpaula Rog niste detalii privind legislatia in vigoare ce indreptateste un proprietar sa-si micsoreze plata la cheltuielile comune cu incalzirea din bloc daca isi ... (vezi toată discuția)
Ordinul 343 anrsc 2010 si apartamente cu centrale termice si tevi comune izolate dalias dalias Am o mare dilema legata de interpretare. Eu am inteles ca daca ai centrala termica si tevile de caldura verticale trec prin apartamentul tau platesti agentul ... (vezi toată discuția)