avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... comert
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

comert

Am o societate.ii. Vas ruga sa-mi raspundeti daca eu pot comercializa diferite (legume) produse de mine facandu-mi intrari pe marfa si daca cheltuielile mi se scad din impozit?

Va multumesc.
(Sunt un biet incepator)
Si iar va multumesc.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 18:32, 9 Martie 2012
1.Trebuie folosite bonuri de achizitie.
2.La calculul impozitului pe profit se scad toate cheltuielile facute pentru obtinerea de venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor perisabilitati! ContSters137674 ContSters137674 Buna seara! Va rog sa ma ajutati sa inteleg o problema: am perisabilitati legume de 90000 lei. in tabel la limita este trecut 0,20 lei. in capul de tabel ... (vezi toată discuția)
Marfa uzata moral lemia50 lemia50 Buna seara,Am o firma de vanzare produse electrocasnice.In prezent nu mai desfasor activitate in aceasta firma,dar am ramas cu un stoc de marfa uzata moral pe ... (vezi toată discuția)
Înregistrare în contabilitate marfă cumpărată de la țărani Creteanu Laura Creteanu Laura Cum as putea sa fac nir pt marfa cumparata de la \"taranii\" care nu fac facturi? Am auzit de bon de achizitie\",dar nu stiu exact ce este si daca e suficient ... (vezi toată discuția)