avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozitarea veniturilor salariale castigate in instanta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozitarea veniturilor salariale castigate in instanta

buna ziua,
va rog frumos sa mi spuneti de ce drepturile castigate in instanta si care s au dat in primul trimestru 1,25% s au cumulat cu salariul? ESTE CORECT??
Care este actul normativ care prevede asa ceva?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:20, 9 Martie 2012
Pentru a putea raspunde corect la intrebarea dvs. trebuie sa explicati mai detaliat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control financiar preventiv Dana Dana in urma cu ceva timp am acceptat sa pun viza cfp.atunci era un spor de 20%.intre timp sporul a devenit 1% si am ramas cu lucru suplimentar neplatit. va rog ... (vezi toată discuția)
Probleme pensionare - concediu de odihna, salarii compensatorii mona78_bz mona78_bz Buna ziua! Incep prin a-mi relata problema mea: ,, in data de 04.08.2010 ,in urma clasarii mele ca inapt militar de catre comisia de expertiza ... (vezi toată discuția)
Eroare in contractul de munca elena47 elena47 buna sant pensionata gr.3 cu drept demunca in anul 2006 pe 5mai am fost angajata ca vanzatoare la un magazin alimentar ,mi-am depus actele necesare inclusiv ... (vezi toată discuția)