avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... capital social restituit
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

capital social restituit

buna ziua.am o ntrebare :in 1992 am vrut sa infiintez o societate si am depus 100000 lei (vechi) .Din 1994 incerc sa-mi scot acesti bani din banca si numai ieri m-au chemat si mi-au dat 10 lei si 37 lei dobanzi.Pot sa-i dau in judecata ca m-au amanat atat de mult timp si banii s-au devalorizat?Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 9 Martie 2012
CIMPEANFL, utilizator

Alte discuții în legătură

Cont inactiv, inchis fara aprobarea titularului just_vip_fan just_vip_fan bunica mea mi-a depus in data de 7 mai 1992 la C.E.C Romania suma de 5000 lei intr-un cont de economii cu dobanda.astazi 25 11 2011 am fost la C.E.C Romania ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.se da urmatorea speta.in 1993 am plecat cu nota de ... daniel.Daniel daniel.Daniel Buna ziua.se da urmatorea speta.In 1993 am plecat cu nota de transfer din firma in firma B.In firma B transferul a fost operat dupa un an si jumatate.Asa au ... (vezi toată discuția)
Carnet cec cu dobanda si castiguri alexTr alexTr Buna ziua, Incep prin a va spune ca multa vreme am fost mandru pentru ca in copilaria mea am primit in dar de la bunicii mei un cec de 5000 de lei,multa vreme ... (vezi toată discuția)