avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de proprietari poate sa cumpere un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de proprietari poate sa cumpere un apartament abandonat

Cum putem sa intram in posesia unui apartament abandonat din cadrul asociatiei noastre. Proprietarul a decedat si nu are mostenitori. Mentionam ca pe acest apartament s-au adunat restante fata de asociatie si alti furnizori. Asociatia doreste sa intre in posesia acestui apartament pentru a-l face spatiu administrativ. Asociatia este dispusa sa suporte toate restantele fata de furnizori si asociatie. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:22, 18 Noiembrie 2008
succesiunile vacante revin statului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarul decedat e dator la asociatie ? anna_cta anna_cta In cazul in care proprietarul unui apartament a decedat (ruda mea), iar apartamentul nu este locuit de nimeni, cine are obligatia de a plati fondul de ... (vezi toată discuția)
Restantier la intretinere fara acte pe proprietate SConstantin SConstantin Buna seara, Solicit ajutorul unei persoane care s-a mai confruntat cu asemenea situatii. Sunt locatarul unui bloc unde un apartament are o restanta de ... (vezi toată discuția)
Proprietar decedat si fara mostenitori- imobil mihaimiki mihaimiki salutare am o intrebare la dvs propietarul unui imobil a decedat si nu a trecut mostenire la nimeni deoarece nu are rude eu am intrat in aceasta locuinta ... (vezi toată discuția)