Eu si sora mea santem unici mostenitori, am facut taxa de succesiune si eu am investit in aceasta mostenire si acum nu ne mai intelegem. Sora mea locuind efectiv acolo si ne judecam pentru partaj. Ce se intampla i-am trimis o notificare prin avocat cu bunurilae mele personale care exista acolo inainte de proces pentru a le lua de acolo si eventual daca o interesa ceva sa le plateasca la un pret rezonabil,si poate nu mai ajungeam la proces.Nu a vrut sa ma asculte si am intentat proces care se judeca si in prezent.La proces Instanta ne-a dat un termen mai lung tocmai pentru a ma lasa sa-mi recuperez bunurile,dar degeaba ca tot nu ma lasa sa-mi ridic bunurile de acolo.Rugamintea mea este daca este cazul sa-i intentez un alt proces pentru sechestrare de bunuri ,bunuri care eu cu ele mai lucrez si imi completez veniturile eu fiind pensionr locuind in Bucuresti si daca pot sa cer in acest proces si daune materiale pentru numarul de zile in care imi tine sechestrate bunurile.Va multumesc anticipat
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea de a nu mai deschide noi topicuri pe aceeasi tema ( art 3.3 din Regulament)
Ati deschis acelasi topic in 1 martie, in 9 martie si astazi in 09.04.
Daca cineva are un sfat pentru dvs. il veti putea lectura aici, iar daca dvs. doriti sa continuati discutia sau aveti intrebari suplimentare pe acest subiect, aveti posibilitatea sa continuati discutia folosind optiunea "raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
Succesiune
TANASENASTASA
unde ma pot adresa pt a scoate un titlu de proprietate sau macar o copie dupa un teren pe care l-au cumparat bunicii mei in anul 1951?la primarie sau directia ... (vezi toată discuția)