avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Garantie

Buna ziua ,
Am si eu o problema : la firma la care am lucrat m-i s-a oprit garantie ; acum firma este in insolventa .( mi-am dat demisia in luna decembrie pe 15 )
Intrebarea mea este mai imi vad banuti? Pot sa o dau in judecata ?
Mentionez ca in luna noiembrie s-a oprit impozit pt bonurile de masa ; iar bonurile nu le-am vazut nici pana in ziua de azi .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:41, 9 Martie 2012
Daca a intrat in insolventa societatea este cam greu de recuperat banii asa de curand ... trebuie sa mergeti la administratorul judiciar al societatii se vedeti daca sunteti sau nu inscris la masa credala cu suma datorata de catre angajator ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale- drepturi de autor de la firma in insolventa alina banciu alina banciu Va rog mult sa-mi spuneti daca imi pot recupera drepturile salariale-drepturi de auto, in cazul in care firma e in insolventa si refuza sa mai plateasca. - ... (vezi toată discuția)
Recuperare remuneratii ContSters277422 ContSters277422 Buna ziua. Pe scurt: am lucrat intr-o companie destul de mare, privata, de la care am de recuperat 10005.00 lei insemnand salariile din ultimele luni lucrate. ... (vezi toată discuția)
Proces litigiu munca Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Aștept de 2 ani plată concediului de maternitate de la angajatorul ce a intrat în insolvență. Toate procesele s-au terminat,toți ceilalți ... (vezi toată discuția)