avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lipsa declaratie administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lipsa declaratie administrator

Buna ziua, am o hotarare aga avand ca obiect schimbarea sediului social al unui srl, revocarea unui administrator, schimbarea datelor altui administrator si numirea ca administrator a altor doua persoane. Problema este ca pentru unul dintre ei inca nu am declaratia de administrator si nici nu estimez ca o voi obtine curand.
Intrebarea este: pot inregistra la registrul comertului mentiunea referitoare la schimbarea sediului social, eventual si celelalte puncte din hotararea aga, mai putin numirea administratorului a carui declaratie imi lipseste?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:25, 10 Martie 2012
Da, puteti sa faceti orice inregistrare de mentiuni, mai putin desemnarea noului administrator pentru care este absolut necesara declaratia acestuia.
Puteti, de asemenea, sa inregistrati numirea unuia dintre cei doi administratori pentru care aveti declaratie, nu este obligatoriu sa ii inregistrati pe amandoi in acelasi timp. Pe cel fara declaratie il veti inregistra cand veti avea toate documentele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru numirea unui nou administrator vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti ce documente sunt necesare la ONRC pentru revocarea din functie a unui administrator si numirea altui administrator. (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru schimbarea administratorului maria2424 maria2424 Buna ziua ! Ce acte imi trebuie la Registrul Comertului , pentru a schimba administratorul unei societati ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Se poate intr-un singur dosar? alex.v alex.v Buna ziua. As dori sa fac urmatoarele modificari la Registrul Comertului si as vrea sa stiu daca se pot face intr-un singur dosar: Cesiune actiuni/parti ... (vezi toată discuția)