avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE DE INTRETINERE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE DE INTRETINERE

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti si mie cum se calculeaza pensia de intretinere in urmatorul caz:; am un copil din prima casatorie care, in momentul in care m-am recasatorit, a ales sa plece la tatal sau. Acesta a facut cerere de reincredintare si, in urma procesului, mi s-a stabilit plata pensiei in valoare de 174 lei. In cateva luni, voi avea al doilea copil . As dori sa stiu care este modul de calcul in acest caz. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters241434 , utilizator 10:43, 10 Martie 2012
Dupa ce veti naste , va adresati instantei cu o cerere de micsorare a pensiei pe motivul ca mai aveti inca un copil in intretinere. Veti plati max 16.5% din salariu minim pe economie
Anexati la cererea adresata instantei prin care solicitati reducerea pensiei de intretinere copia legalizata a sentintei prin care ati fost obligat la pensie pentru primul copil si copia certificatului de nastere al celui de-al doilea minor, alaturi de adeverinta cu veniturile dvs. nete pe ultimele 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Micsorarea pensiei alimentare oana_catalina oana_catalina Buna ziua, Am o problema la servici,unul din angajati plateste pensie alimentara copilului sau;in momentul de fata traieste in concubinaj cu o alta femeie ... (vezi toată discuția)
Reducere pensie alimentara vomirco vomirco am divortat in anul 2005,copilul a ramas la mama,platesc pensie alimentara 25%.in momentul de fata sint recasatorit si avem un bebe.pentru reducerea pensiei ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fosta nevasta cherestes valentin cherestes valentin Am divortat de 6ani.In prezent sint casatorit, am un copil ,platesc pensie alimentara 25% pentru primul copil.Intrebarea mea este daca pot sa platesc mai putin ... (vezi toată discuția)