avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu un abonament reziliat la COSMOTE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu un abonament reziliat la COSMOTE

Buna ziua! Ma numesc Dan si am incheiat un abonament cosmote in data de 04.02.2007 pe care l-am platit luna de luna la timp. In 04.02.2008 am facut o cerere de incheiere a acelui contract la internity baneasa (unde facusem abonamentul). Mi s-a spus ca totul este ok , dar saptamana trecuta am aflat ca ma cauta o anumita firma de recuperatori sa platesc abonamentul cosmote. Am sunat la relatii cu clientii si am aflat ca ei mi-au inchis acel abonament in data de 27 mai 2008 pe motiv de neplata si ca sunt dator 100,57ron (suma pe 3 luni). Eu am un exemplar din cererea respectiva semnata si data si stampilata de un angajat de la internity in data de 04.02.2008 la ora 12.00 !!! Am sunat la relatii cu clientii din nou si de fiecare data mi-au spus ca ma contacteaza in cel mai scurt timp. O data m-au intrebat daca nu am primit niciun raspuns la cererea mea din partea lor si am spus ca nu, si mi-au spus ca nu e vina mea ca n-am primit dar ca asta e problema, ca ei n-au primit cererea (cei de la internity au zis ca au trimis toate cererile).
Mentionez ca din data de 04.02.2008, data rezilierii, eu nu am mai bagat sim-ul in niciun telefon, si am si platit inca o luna de abonament in plus deoarece asa mi-a zis vanzatoarea de la internity.
ce sa fac, cui sa ma adresez ??? si daca le dau banii, cum am eu garantia ca peste un an sau mai mult nu o sa ceara altii ?????
Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2008
Kadesh, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kadesh , utilizator 15:57, 18 Noiembrie 2008
Asta am facut acum 20 min, am fost la magazinul de pe calea mosilor si am completat o notificare si am atasat si o copie si sper sa se rezolve. Domnisoara de la ghiseu a fost foarte ok si mi-a dat dreptate si a spus ca ar fi vina celor de la internity care nu s-au asigurat ca cererea sa ajunga.
Multumesc frumos pentru ajutor si pentru interesul acordat problemei mele si o sa revin daca pana la urma nu se rezolva !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere unilaterala a contractului de telefonie Alinne Alinne In iulie 2012 am incheiat un contract de telefonie la o anumita companie. Contractul s-a incheiat pe perioada maxima/minima de 24 de luni.Am platit 15 ... (vezi toată discuția)
Despre somatii de plata si balbaiala dintre companii pe care eu trebhuie sa o platesc sorint sorint Buna ziua. Vreau sa va felicit pentru ceea ce faceti. Urmaresc cu interes evolutia siteului Dumneavoastra si munca voluntara pe care o depuneti pentru ... (vezi toată discuția)
Problema abonament cosmote catalynp catalynp Buna ziua, Am avut un abonament la cosmote din 2009,valabil 2 ani. Am facut cerere de renuntare la abonament in august 2014 si mi s-a acceptat. Zilele ... (vezi toată discuția)