avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... micsorarea pedepsei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

micsorarea pedepsei

daca un inculpat are concubina insarcinata cu el,dupa nasterea copilului i se poate micsora perioada da ispasire a pedepsei?si cum poate concubina sa intre la vizite unde este tinut in arest preventiv in afara programului si fara parintii acestuia?
Cel mai recent răspuns: dia_happy_20 , utilizator 21:03, 15 Martie 2012
nu se poate sa va impuna cineva asa ceva.
mai mult , avand in vedere ca aveti si un copil impreuna cel condamnat poate beneficia de vizita intima si chiar , daca va hotarati va puteti si casatori.
realitatea este alta.de cand este in arest la noi la politie nu mi s-a permis nici makar o vizita.si de copil nu au tinut cont.mi se spune acelasi lucru ....nu aveti voie fara parinti lui.le explic ca nu ne intelegem primesc acelasi rsp.de 1luna si jum nu l-am putut vedea:(
depuneti o plangere la seful arestului.
solicitati si nr de inregistrare.
ori mergeti in audienta la seful ijp.
mai poate concubinul dvs sa faca o plangere pentru incalcare drepturi ,plangere care trebuie inaintata la judecatorul delegat care raspunde de arest.
multumesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii pentru micsorarea pedepsei id_store id_store Buna ziua, Pentru urmatoarea situatie: o condamnare cu executare la 3 ani pentru ucidere din culpa, s-a stabilit ispasirea a 6 luni pentru fiecare an, deci ... (vezi toată discuția)
condamnat in romania arestat in italia yrynuca yrynuca Buna ziua, intrebarea este urmatoarea. fratele meu a fost arestat astazi in italia .a fost condamnat in romania pentru conducerea fara permis.(in anul ... (vezi toată discuția)
Arest la domiciliu - conditii vizita minor mamazzz mamazzz Un om aflat in arest la domiciliu poate sa-si primeasca copilul in vizita? Sunt divortata de tatal copilului, am aflat ca el e in arest la domiciliu dar vrea ... (vezi toată discuția)