avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cineva ma ameninta pentru recuperarea unor sume de bani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cineva ma ameninta pentru recuperarea unor sume de bani

Buna seara. Am si eu o problema. Sunt in Italia. Am probleme cu fostul meu cumnat. TRebuia sa-i dau niste bani de pe o factura de cand am locuit impreuna. A pus pe cineva sa ma ameninte ca ma pune in scaun cu rotile daca nu-i duc imediat banii. Eu am mers aici in Italia la Carabinieri(pol din Italia) si le-am explicat situatia. L-au chemat acolo, i-am dat banii care trebuia sa-i dau de fata cu politia si apoi am plecat. Problema este ca el acuma spune mai sunt si alte facturi de platit, dar in fata politiei nu a spus asta. Vreau sa stiu daca cumva ma mai suna cineva sa ma ameninte, ce sa fac. ca politia de aici nu rezolva nimic. Pot sa-l dau in judecata in Romania pentru aceste amenintari? El nu a recunoscut nimic in fata politiei, dar ala care m-a sunat mi-a zis in fata ca el l-a pus sa ma ameninte. Politia de aici nu prea se complica sa rezolve problema, deoarece suntem straini si nu-si dau interesul. Eu nu vreau sa astept pana chiar imi face cineva ceva [Editat - pe forum nu sunt acceptate comentariile rasiste]. Astept un raspuns. Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: matar , utilizator 10:44, 11 Martie 2012
Puteti adresa plangerea autoritatii romane si sa ceara audierea lui prin comisie rogatorie.
Poate ca ar fi recomandabil sa procedati asa.

[EDITAT - incalca partial pct. 2.3. din Regulament]
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
Ares-3, moderator
intrebare: cum a dovedit cumnatul dv. ca ii sunteti dator? toate situatia suna a reglare de conturi. daca va simtiti amenintat eu zic sa solicitati autoritatilor italiene sa va tina telefonul sub supraveghere si astfel amenintarile pot fi dovedite. puteti depune plangeri la carabinieri chiar in fiecare zi. eu nu cred ca nu vor rezolva problemele. insistati. chiar pe langa consulatele romaniei din italia.succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare Doinita7 Doinita7 Bună ziua. As vrea câteva informații în legătură cu neplata pensiei alimentare pentru un minor de 4 ani. Eu locuiesc în Italia cu fetița mea în martie ... (vezi toată discuția)
telefoane si mesaje de amenintare dupa semnarea unui act de donatie calcium calcium Buna ziua Dupa ce am facut un act de donatie catre fratele meu , cumnata mea a inceput sa ma sune si sa ma ameninte pe mine si familia mea ca vine cu ... (vezi toată discuția)
Sechestrare persoana? un-tip un-tip Va rog sa ma ajutati! Cunosc o fata de 18 ani care a plecat in Italia de 1luna si jumatate la fostul ei prieten.Cam de o saptamana fata vrea sa se intoarca ... (vezi toată discuția)