avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Consum alcool - 0,25 in aerul expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Consum alcool - 0,25 in aerul expirat

in seara de 08.03.2012 eram in parcarea unui complex comercial si am efectuat in mod repetat mai multe derapaje in forta cu frana de mana. imediat a aparut un echipaj de politie care m-a legitimat dupa care m-a pus sa suflu in aparatul Drager care a indicat 0,25mg/l alcool pur in aerul expirat fapt pentru care mi-a suspendat dreptul la circulatie pe o peroada de 90 zile. daca fac contestatie pentru ca este parcare privata pot cere anularea procesului vb pe motiv ca OUG195/2002 se aplica doar pe drumuri publice?
Cel mai recent răspuns: gabriel_gabyyy24@yahoo.com , utilizator 11:49, 10 Martie 2012
Si atunci ce doriti in continuare, denaturarea adevarului prin formularea unei contestatii, adica o alta fapta ilicita ?
Va recomend sa conduceti prudent, si in cele 90 de zile studierea OUG 195/2002.
Nu este o aparare pertinenta,chiar daca este o parcare privata ea este destinata utilizarii publicului,,parerea mea este ca ar trebui sa gasiti alte motive de anulare a P.V.,sau sa mergeti direct la politie sa sustineti testul grila in cazul in care va incadrati in conditiile impuse, test care daca il promovati va poate reduce perioada de suspendare la 30 de zile .
ma incadrez conditiilor pentru testre.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda in parcare noiembriesm noiembriesm Buna ziua. O persoana a fost amendata in parcarea unui super market. Autovehiculul a fost parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap. Locul de parcare ... (vezi toată discuția)
Conducere pe dum privat Sebastian 19 7 9 Sebastian 19 7 9 Buna ziua Telefonic la insistenta politie am mutat. Masina chiar daca le. Am spus ca am consumat alcool.Cand am ajuns dupa aproximativ o suta de metri de ... (vezi toată discuția)
Poate poliția locală sa ami facă dosar penal pentru băutură ... Beneficiile Beneficiile Poate poliția locală sa ami facă dosar penal pentru băutură dacă mă aflam pe un drum forestier (vezi toată discuția)