avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata ultimei indemnizatii pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata ultimei indemnizatii pentru cresterea copilului

Am nascut in iunie 2010, prima plata a indemnizatiei a venit pe 17 august. Vreau sa stiu cand voi primi ultima plata, in iunie-luna nasterii si a terminarii concediului sau august. Normal si logic daca indemnizatia se plateste pe 2 ani, ar trebui in august, sau nu e normal si logic?
Cel mai recent răspuns: SILVIA HORVATH , Contabil 11:01, 10 Martie 2012
Palata indemnizatiei inceteaza cu ziua urmatoare celei in care copilul a implinit varsta de un an sau, dupa caz, 2 ani, respectiv de 3 ani, in cazul copilului cu handicap;


Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
leuca_luminita, utilizator
Ultima plată de indemnizaţie pentru creşterea copilului până la 2 ani este luna iunie 2012, data la care copilul împlineşte vâsta de 2 ani!!!
Dreptul lunii iunie se achită în cursul lunii iulie 2012 Important de reţinut că îndemnizaţia se acordă fix până la data când copilul împlineste 2 ani, respeciv 5 iunie, 20 iunie....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ioanaioana80 ioanaioana80 buna ziua.Am si eu o intrebare in legatura cu icc......daca prenatalul meu s-a terminat (cele 126 zile) pe data de 15 mai 2012,eu nascand de 25 februarie ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa ma intorc la munca dupa concediul de maternitate? ralucagaina78 ralucagaina78 Buna ziua! As avea si eu o intrebare.In data de 14 iunie 2015 fiul meu implineste 2 ani.As vrea sa stiu cand trebuie sa ma intorc la locul de munca dupa ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare pentru concediu crestere copil Mariralu Mariralu Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarele probleme si pentru a rezolva cat mai corect as dori sa stiu si parerea dvs., asadar : - am o salariata care ... (vezi toată discuția)