avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot afla date despre un proces intentat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot afla date despre un proces intentat administratorului?

S-a produs o frauda la un bloc,administratorul, neplatind facturile. Unii din proprietarii din bloc au platit pt sumele datorate catre furnizori. S-a angajat un avocat, pt recuperarea banilor de la fostul administrator, prin proces, etc.Am cerut detalii privind stadiul procesului, Presedintele refuza sa-mi spuna ceva,am cerut sa merg la proces.Mi s-a spus ca voi vedea banii pe care i-am dat pt achitarea datoriilor peste 3 ani, la finalizarea procesului. Eu cred ca banii se vor da inapoi dar tot de la proprietari prin facturile nejustificat de mari, care se incaseaza acum.
Care este dovada existentei unui proces pe roll?
Cum pot afla acest lucru?
Trebuie sa fac o sesizare la Primaria de sector?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 20:59, 14 Martie 2012
Mai curand trebuie cautat dupa numele asociatiei respectiva, eventual atasati si numele persoanei.
Trebuie observat ca este necesar sa introduceti si motivul (pretentii, delapidare, etc.).
In sfarsit, mergem pe ocolite cand de fapt presedintele ales de dvs. trebuie sa va informeze "la zi" cu mersul procesului. Daca sunt oarece suspiciuni amintiti-i ca impreuna cu toti membrii com. executivi si ai com. de cenzori, ar putea intra in "hora" celor care trebuie sa achite paguba produsa de administrator. Aceste lucruri ar trebui f. bine clarificate in proxima A.G. a proprietarilor, care cof. legii, ar trebui tzinuta in primul trimestru al anului - deci mai aveti ceva timp...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras de cont m.daniela m.daniela Buna seara Imi puteti spune va rog daca in situatia in care ca proprietar, detin informatia ca administratorul ( reprezentantul unei firme de contabilitate) ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari pe 37 blocuri cu 1350 apartamente SCLIPEINICU SCLIPEINICU Activa din ianuarie 2013 Adunarea generala hotareste plata unei taxe lunare fixe,alege comitetul executiv,alege comisia de cenzori,se stabileste cine este ... (vezi toată discuția)
Proces timpuriu timpuriu este legal ca o imputernicire avocationala , data unui avocat sa reprezinte in instanta o asociatie de propietari sa fie semnata de catre administrator ? ... (vezi toată discuția)