avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Master pe PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Master pe PFA

Buna ziua,

Am un PFA si ma interesa daca pot face Masterul de la facultate pe pfa. Costurile masterului sunt de 45 de milioane pe an si as scutii in felul acesta cateva milioane bune, echivalentul impozitului! Pot face acest lucru?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 13:04, 13 Martie 2012
Nu.
Nici pe SRL nu merge facut? Intreb pentru ca mai am un srl pe care am facut un foarte multe cursuri si am participat la foarte multe conferinte!

Multumesc anticipat!
cristid89 a scris:

Nici pe SRL nu merge facut? Intreb pentru ca mai am un srl pe care am facut un foarte multe cursuri si am participat la foarte multe conferinte!

Multumesc anticipat!

NU doar cursuri PROFESIONALE ce tin de activitatea firmei, specializari NU categoric.
olden a scris:

cristid89 a scris:

Multumesc anticipat!

NU doar cursuri PROFESIONALE ce tin de activitatea firmei, specializari NU categoric.

Mentionez ca masterul are legatura cu obiectul de activitate al pfa-ului!
codul fiscal : cheltuielile pentru formarea şi perfecţionarea profesională a personalului angajat;

Art. 6. - (1) Formarea profesională a adulţilor se poate realiza, în condiţiile prevăzute de prezenta ordonanţă, de către persoane juridice de drept public sau privat, iar în cazul uceniciei, şi de către persoane fizice, denumite în continuare furnizori de formare profesională.

(2) Furnizorii de formare profesională prevăzuţi la alin. (1) pot presta servicii de formare profesională, cu respectarea standardelor de pregătire profesională, în condiţiile prevăzute de prezenta ordonanţă.

Ordonanţa nr. 129 din 31/08/2000 privind formarea profesională a adulţilor,

(2) Formele de realizare a formării profesionale a adulţilor sunt:

a) cursuri organizate de furnizorii de formare profesională;

b) cursuri organizate de angajatori în cadrul unităţilor proprii;

c) stagii de practică şi specializare în unităţi din ţară sau din străinătate;

d) alte forme de pregătire profesională prevăzute de lege.

Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2012
olden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare loc munca. loredanaelena loredanaelena va rog sa imi spuneti care sunt pasii pe care ii pot urma ptr a califica la locul de munca cateva persoane!!!acestia sunt necalificati si vreu sa ii calific ca ... (vezi toată discuția)
Inregistrere studii cu formare profesionala m31 m31 Buna ziua! Sunt salariata cu contract de munca partial 4h iar patronul meu ma trimite sa fac un masterat in comunicare manageriala si resurse umane deoarece ... (vezi toată discuția)
Calificarea personalului propriu MCM1 MCM1 Buna ziua, Lucrez intr-o institutie publica si din nefericire dupa cum se stie exista personal insuficient in anumite sectoare de activitate. Personal sunt ... (vezi toată discuția)