avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... adaugare cheltuieli de judecata dupa pronuntarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

adaugare cheltuieli de judecata dupa pronuntarea sentintei

Am avut un proces civil la judecatorie iesire din indiviziune,in calitate de parat, in cauza fiind un teren extravilan de impartit cu o verisoara.La 14 zile, dupa ce s-a dat sentinta finala in dosar in care mi se atribuie si cheltuieli de judecata, se judeca din nou dosarul pentru indreptarea unei erori materiale prin completarea cu cheltuieli de judecata ce reprezinta onorariu de avocat al partii celeilalte.Adaug ca eu nu am contestat dreptul celeilalte parti la teren.Va intreb este legal si normal :
1.
sa primesc si cheltuielile de judecata cu avocatul al celeilalte parti cand eu beneficiez numai de o bucata foarte mica din acel teren si cealalta parte beneficiaza de partea cea mai mare a terenului;
2.
sa se dea o sentinta de indreptare a erorii materiale prin completarea sentintei finale cu alte cheltuieli de judecata
Cel mai recent răspuns: cristi1010 , utilizator 07:51, 11 Martie 2012
da sunteti obligat si la cheltuieli-onorariu avocat
Sunt obligat sa-i platesc cheltuielile cu onorariu avocat chiar daca nu ma intereseaza iesirea din indiviziune.
Nu inteleg de ce trebuie sa-i platesc toate cheltuielile cu avocatul cand ea beneficiaza de o foarte mare parte din teren si , deci, acest proces o avantaja numai pe ea.Si, in plus, care este legislatia in vigoare, care reglementeaza acest lucru(nr. articol de lege, Cod pr.civil, etc.).
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor anulat parola16 parola16 Buna ziua. Am dezbatut mostenirea din partea bunicului si a bunicii la un notar public, eu fiind singura mostenitoare. Aveam 2 titluri de proprietate: 1- al ... (vezi toată discuția)
Dispozitiv sentință Alexandru-Mugur Ionescu Alexandru-Mugur Ionescu Am o nelămurire, cum poate fi interpretată într-o Hotărâre judecătorească sintagma ,, si propun \" ? Este vorba de atribuire în natură sau de ... (vezi toată discuția)
Ce s-a intamplat la dosar si ce e de facut mai departe? vida vida Buna ziua! Cine ma poate lamuri ce s-a intamplat la dosar si ce e de facut mai departe? In 4 februarie a.c. eu fiica ( avand procura) am depus in numele ... (vezi toată discuția)