avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii ore suplimentare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

ore suplimentare

buna ziua ,Am intrat in posesia unui fluturas din luna ianuarie al unui salariat de la o firma constructii montaj.va redactez cum scrie pe fluturas indice de realizare 1 salariu 1150 ron ,zile acord 9 zile , ore acord 85 h -100%pt cele 9 zile lucrate suma este de 577 ron cum a calculat de s-a ajuns la aceasta suma.mai are si 12 zile concediu odihna pt care suma este de 652 ron Administratorul societatii la care lucrez spune ca nu este obligat sa acorde un spor de 75% la orele suplimentare lucrate in cursul saptamanii, vrea sa-i plateasca pe oamenii ca in fluturasul de mai sus si eu nu stiu cum s-a ajuns la aceste sume daca s-a aplicat cumva vreun spor la orele suplimentare lucrate, in cazul fluturasului 12ore.Mentionez ca firma la care lucrez este un srl lucrari instalatii electrice
Cel mai recent răspuns: negut_dorina , utilizator 15:55, 6 Aprilie 2012
pt cosultant res umane: "ondino"
Buna ziua,as dori, daca se poate, sa-mi dati nr dv de telefon pe adresa mea personala de e-mail negut_dorina@yahoo.com pt a discuta mai multe detalii despre programul in acord individual deoarece ati fost singurul consultant resurse umane care m-a facut sa inteleg acest fenomen.va multumesc anticipat pt sprijinul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare acord negut_dorina negut_dorina buna ziua , nu stiu prea multe despre salarizarea in acord la un srl cu lucrari de instalatii electrice ,pana acuma au fost platiti la nr de ore lucratoare in ... (vezi toată discuția)
Calcul tarif / ora suplimentara leonora leonora Buna ziua. Am cateva nelamuriri referitoare la calculul orelor suplimentare si va rog,daca se poate,sa ma ajutati cu un raspuns.Ma aflu intr-un proces in care ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare coffeelove coffeelove Buna seara, va rog sa ma lamuriti. Conform legii orele suplimentare sunt platite cu un spor de 75% din salariu de baza, sau dupa caz/firma sunt oferite ca ore ... (vezi toată discuția)