avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... copie hotarare investita cu formula executorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

copie hotarare investita cu formula executorie

buna ziua,
in cazul in care am nevoie de o copie legalizata a unei hotarari judecatoresti care a fost deja investita cu formula executorie in anul 2002, pot depune o cerere la judecatorie si sa cer direct o copie legalizata a acelei hotarari purtand deja mentiune "investita cu formula executorie"???

Sau trebuie sa fac din nou o cerere de investire cu formula executorie? in acest ultim caz, daca nu detin o hotarare originala, ci doar o copie legalizata este posibil sa obtin investirea?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeakristina , utilizator 20:01, 11 Martie 2012
Hotararea investita cu formula executorie se elibereaza o singura data, daca o pierdeti sau o distrugeti, puteti obtine doar un duplicat.
veti obtine o copie legalizata si puteti sa o puneti in executare.
va multumesc pt raspunsuri.
asa ma gandeam si eu, ca e suficient sa cer o copie legalizata direct dupa hotararea investita. dar am sunat la registratura judecatoriei si mi-au spus ca trebuie sa cer din nou investirea. ma gandesc ca doamna poate nu stia exact

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa hotarare judecatoreasca original brendissima brendissima Din diverse motive, hotararile judecatoresti fie nu s-au ridicat de la investire, fie s-au ridicat investite dar s-au pierdut. Cert este ca, in cazul unor ... (vezi toată discuția)
Original titlu executoriu oti oti Cum pot obtine originalul unei hotarari judecatoresti avand in vedere ca imi este necesara in procedura executarii silite si nu am investi hotararea t cu ... (vezi toată discuția)
Obtinere executare silita pasi Noname2011 Noname2011 Am inteles ca ptr executarea silita este nevoie de hotararea definitiva, irevocabila a instantei de fond si investita cu formula executorie. Toate aceste ... (vezi toată discuția)