avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare autoturism din Spania sub sechestru
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare autoturism din Spania sub sechestru

Buna,se poate inmatricula o masina din Spania cu sechestru eu nefiind proprietar.Ce acte ar trebuii sa fac cu proprietarul masinii ptr inmatriculare masinii in Romania.Multumes
Cel mai recent răspuns: FLORIN T Pop , utilizator 11:47, 7 Februarie 2018
Ca sa se poata emite un raspuns precizati concret circumstantele care au condus la aplicarea masurii sechestrului impotriva vehiculului
teoretic pentru ca sa puteti inmatricula autoturismul trebuie sa detineti document de tranzactionare,care in raport de precizarea ca exista sechestru dispus asupra autoturismului,rezulta ca acesta nu poate face obiectul unei tranzactii
Intreb fiindca eu sunt in spania si am o cunostiinta care vrea sa imi vand o masina care are sechestru(datorii la banca) pe masina si nu se poate schimba proprietarul in spania pana nu se plateste datoria,si eu asi fii curios daca s-ar putea inmatricula masina in romania,masina are carte,asigurarare tot in regula.
As dori sa stiu ce Acte am nevoie pentru a inmatricula o masina pusa sub sechestru in Spania si forma de transport,adica trebuie sa o urc pe plataforma?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
FLORIN T Pop, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism cumpărat și ulterior pus sub sechestru Wanzer Wanzer Bună ziua! Am \"cumpărat\" in august 2020 un autoturism (printr-o terță persoană, de la un cunoscut al lui). Am trecut \"cumpărat\" pentru că eu i-am ... (vezi toată discuția)
Salut am cumpărat o mașină și din păcate are sechestru pe ... Puigolas Puigolas Salut am cumpărat o mașină și din păcate are sechestru pe ea... De la primul proprietar ...mașina a fost vândută și iar vândută dar cu fiscal... ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)