avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor pentru site-uri web
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor pentru site-uri web

Buna seara!Am o problema si va cer ajutorul. Cum se procedeaza cu drepturile de autor in cazul realizarii unui site? Am gasit un tip, care sa-mi faca site-ul, un magazin online. Daca el il construieste, proprietatea cui este creatia lui, daca eu platesc asta? Cui trebuie sa ma adresez si pentru creatiile ulterioare, pe care le voi realiza (poze, imagini ale produselor), ca sa fiu in regula si sa nu le poata copia nimeni? Am citit legislatia privind comertul online, dar nu ma lamuresc cu drepturile de autor. Va rog, dati-mi o mana de ajutor! Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 18:58, 14 Martie 2012
Este proprietatea dvs. pentru ca platiti pentru realizare acestuia. Pentru eventuala protectie a drepturilor de autor consultati atent Legea 8/1996 si consultati informatiile de la acest link:
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin on line - ce informatii de pe alte site-uri am voie sa folosesc? irina_istrate irina_istrate Buna ziua, Am tot citit despre \\"Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala\\", dar nu am gasit ceea ce ma ... (vezi toată discuția)
Poze luate de pe alte site-uri alx_g alx_g Buna ziua, Sunt ineresat sa stiu daca pot copia/folosi imaginile unor produse luate de pe site-ul producatorului si sa le pun nemodificate pe site-ul meu ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor fotografii preluate de pe site "freeware" pschintee pschintee Buna ziua, pe site-ul meu s-a utilizat la un blog post o poza, dupa vreo luna am primit emailul de mai jos . Cum sa procedez. care ar putea sa fie dovada ... (vezi toată discuția)